COACHING MET IMPACT

Ik geloof sterk in de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling. Als coach voor mannen bied ik jou een veilige en ondersteunende omgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te verkennen, uitdagingen aan te gaan en je volledige potentieel te ontdekken. Mijn coaching programma's zijn speciaal ontworpen om je te helpen een leven te creëren dat in lijn is met jouw diepste waarden en verlangens.

Als man sta je vaak voor unieke uitdagingen en druk in onze moderne samenleving. Het kan moeilijk zijn om evenwicht te vinden tussen werk, relaties, gezondheid en persoonlijke groei. Of je nu worstelt met het vinden van balans in je leven, het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het verbeteren van je relaties, het beheersen van stress of het verkennen van nieuwe carrièremogelijkheden, ik sta voor je klaar.

Ik geloof sterk in het belang van zelfbewustzijn en zelfreflectie.  

Samen zullen we krachtige gesprekken voeren, op maat gemaakte oefeningen doen en waardevolle inzichten verkrijgen om jouw innerlijke drijfveren te begrijpen en patronen te doorbreken die je groei belemmeren. Ik moedig je aan om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en jouw eigen kracht te ontdekken.

Mijn coaching benadering is holistisch. Ik richt me niet alleen op specifieke uitdagingen, maar ook op jouw algemene welzijn en levensstijl. Ik streef ernaar om je te helpen een gezonde balans te vinden tussen jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn, zodat je in staat bent om veerkrachtig en vol vertrouwen te leven.

Of je nu een persoonlijke doorbraak wilt ervaren, jouw professionele leven wilt transformeren of gewoon wilt groeien als individu, neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik je kan helpen om jouw volledige potentieel te bereiken.

PRIJZEN

Coaching pakket 3u / 5u / 7u / 10u

€250/ 410 / 570 / 790

Individuele sessie 60min

€85

Individuele sessie 90min

€125

VDAB Loopbaancheques (7u)

€80

De sessies kunnen live (Beernem) of online (ZOOM). Om het beste resultaat te behalen, raad ik een sessie per 2 à 3 weken aan. Zo heb je tijd tussen de sessies om de veranderingen stap voor stap toe te passen.

Prijzen zijn excl 21% btw voor ondernemers en freelancers.